Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 29 mei 2016, 16:29

Onrust over vermeende potloodventer in de wijk Overstegen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft de afgelopen dagen verschillende berichten gezien rondom een bewoner in de wijk Overstegen. Zo ging er een Facebookbericht rond met een foto en adres van de man waarin gezegd werd dat het hier om een potloodventer zou gaan.

De politie kent de man en de signalen die er zijn. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor strafbare gedragingen op het gebied van zeden. Wel begrijpt de politie dat het gedrag van de man onrust teweeg brengt. Zij vinden het daarom belangrijk dat u weet dat de politie aandacht heeft voor de situatie rondom deze man. De wijkagente Janneke Rensing is samen met andere agenten en hulpverleningsinstanties druk bezig met deze man en doet er alles aan om de rust terug te brengen.

Op dit moment zit de man vast omdat hij is aangehouden voor een bedreiging. Morgen beslist de rechter of zijn voorlopige hechtenis wordt verlengd of niet.

Morgenmiddag is wijkagente Janneke Rensing te vinden in de wijk. Spreekt u haar gerust aan als u vragen of opmerkingen heeft. U kunt natuurlijk ook altijd terecht op 0900 8844.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.