Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 mei 2016, 22:26

Vijf gewonden bij ernstig verkeersongeval in Zelhem

Laatst bijgewerkt: zondag 14:03 uur

ZELHEM – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Hummeloseweg met de Rondweg zijn zondagmiddag 22 mei vijf personen gewond geraakt. Een van hen, een 24-jarige vrouw uit Ruurlo, is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Vier personen zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee personenauto’s botsten rond 12.30 uur frontaal op elkaar. De bestuurders van beide voertuigen raakten hierdoor bekneld en zijn door de brandweer uit hun auto bevrijd.

In een auto die uit de richting van Zelhem kwam zat een gezin uit Ruurlo. De bestuurster, een 24-jarige vrouw, raakte ernstig gewond en is met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Haar echtgenoot en twee kleine kinderen raakten eveneens gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de auto die uit de richting van Doetinchem kwam zaten vijf mannen. Deze auto kwam door de aanrijding op kop in een droge sloot terecht. De 28-jarige bestuurder uit Ulft raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De overige vier inzittenden zijn voor onderzoek eveneens overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de aard van de verwondingen van de slachtoffers is niets bekend.

De verkeersongevallendienst van de politie is ter plaatse om de oorzaak van de aanrijding te onderzoeken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.