Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 mei 2016, 20:12

Brandweer Doetinchem zoekt vrijwilligers

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

DOETINCHEM – Brandweer Doetinchem zoekt mannen en vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die wonen en bij voorkeur ook werken in Doetinchem. Bij de brandweerposten is vooral behoefte aan mensen die overdag beschikbaar zijn en dat is ook de reden dat bijvoorbeeld huisvrouwen of -mannen met nadruk wordt gevraagd om te reageren.

Collega’s gezocht voor de nieuw op te richten Logistieke Eenheid

Binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (waar Brandweer Achterhoek-West ook onder valt) komen twee pelotons Logistieke Eenheid. Eén daarvan is al operationeel, de tweede in Achterhoek-West is in oprichting en daarvoor zijn we op zoek naar nieuw talent. Collega’s die vrijwilliger zijn bij de Logistieke Eenheid zijn niet actief bij de incidentbestrijding zelf, wel zorgen zij ervoor dat de repressieve brandweercollega’s het werk kunnen doen. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat er voldoende ademlucht en brandstof beschikbaar is en dat er eten en drinken is voor de eenheden.

Kijk voor meer info op brandweerachterhoekwest.nl

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.