Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 mei 2016, 15:53

Arnhemmers proberen boot te stelen uit haven aan de Stokhorstweg

Laatst bijgewerkt: zondag 14:03 uur

DOETINCHEM – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 16 mei vier personen aangehouden op verdenking van diefstal van een boot.

Een surveillerende agent zag omstreeks 03.00 uur een personenauto en een bestelauto vlakbij de haven aan de Stokhorstweg in Doetinchem staan met daarbij twee personen die zich verdacht ophielden. De agent ging polshoogte en zag in de open bestelauto een leeggelopen polysterboot met buitenboordmotor liggen.

De agent hield de twee personen, een vrouw (29 jaar) en een man (48 jaar) beide uit Arnhem, staande. Aangezien zij geen goede verklaring konden geven voor hun aanwezigheid, liet de agent meer collega’s ter plaatse komen.

Zij troffen in de omgeving nog twee mannen aan (23 en 46 jaar uit Arnhem) die zich hadden verstopt. Ook werd er een kapot gesneden slot aangetroffen. Alle personen zijn aangehouden op verdenking van diefstal van de boot.

De politie onderzoekt de zaak en gaat proberen de eigenaar van de boot te achterhalen. De bestelauto en de boot zijn in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.