Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 mei 2016, 16:27

Ajax supporters verzamelen zich op het Leidseplein

Laatst bijgewerkt: zondag 14:03 uur

AMSTERDAM – Zondagmiddag 8 mei begon omstreeks 14:30 uur de voetbalwedstrijd De Graafschap tegen Ajax. Er staat momenteel voor Ajax veel op het spel aangezien het moet winnen van De Graafschap wil het landskampioen worden.

Op het Leidseplein in Amsterdam hebben enkele tientallen Ajax supporters zich verzameld voor de wedstrijd. Hier wordt onder het toeziend oog van de politie de wedstrijd op de voet gevolgd. Er zijn verschillende afspraken gemaakt waaraan gehouden zal moeten worden, één van die afspraken is een verbod op vuurwerk.

De politie controleert intensief volgens de geldende afspraken door onder meer een tassencontrole uit te voeren. Mocht er vuurwerk worden gevonden zal dit uiteraard in beslag worden genomen.

Momenteel zijn er door de politie al meerdere aanhoudingen verricht, de precieze toedracht van de aanhoudingen in onbekend.

Ajax heeft een zeker lijkend kampioenschap uit handen gegeven. Een gelijkspel (1-1) in Doetichem tegen De Graafschap werd de Amsterdammers fataal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.