Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 mei 2016, 19:13

Politie zoekt getuigen die te hulp schoten bij conflict met mes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

DOETINCHEM – Donderdagavond 5 mei vond er aan het Schouwburgplein in Doetinchem een ruzie plaats tussen twee mannen, waarbij één van hen een (zak)mes getrokken zou hebben.

Volgens de aangever, die vrijdag aangifte kwam doen bij de politie, schoten een jongen en een meisje te hulp. De politie wil graag in contact komen met deze twee jongeren.

De aangever is een 24-jarige man uit Hengelo (Gld). Hij zou donderdagavond belaagd zijn door een 33-jarige man uit Doetinchem. Deze man is vrijdag aan het einde van de ochtend aangehouden door de politie en zit vast voor nader verhoor en onderzoek.

Het conflict heeft vermoedelijk rond 19.30 uur plaatsgevonden. De man uit Hengelo zat met de man uit Doetinchem en een andere man op het plein toen er ruzie ontstond. Onverwacht haalde de verdachte een mes tevoorschijn, waarmee hij de man uit Hengelo belaagde. Die wist hem tegen de grond te werken, en hield hem tegen de grond gedrukt omdat de man nog steeds het mes in zijn hand had. Op dat moment zouden een jongen en meisje van een heuvel aan het plein aan zijn komen rennen, en pakte de jongen het mes uit de hand van de verdachte.

Daarna is de man uit Hengelo hard weggefietst. Hij liep bij de ruzie een kleine wond aan zijn hoofd op, veroorzaakt door het mes, maar had geen medische behandeling nodig. Vrijdag heeft de man aangifte gedaan bij de politie.

De politie wil graag in contact komen met de jongen en het meisje die te hulp schoten, omdat zij vermoedelijk getuige geweest zijn van het hele conflict. Ben jij één van deze getuigen of weet jij wie dit zijn geweest? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld daarbij zaaknummer 2016220884.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.