Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 april 2016, 21:51

Auto slaat over de kop en komt in tuin tot stilstand [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

LOERBEEK – Zondagavond 24 april raakten er twee personen gewond nadat ze rond 20:05 uur met hun voertuig over de kop sloegen op de Groot Lobberikseweg in Loerbeek.

De bestuurder van de auto raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, waarna hij met zijn auto over de kop sloeg. Hij kwam toen tot stilstand in een voortuin. Op dat moment was de bewoner van de desbetreffende woning zijn gras aan het maaien. Hij raakte niet gewond.

De twee inzittenden van het voertuig raakten wel gewond. Ambulance en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Na een controle zijn de twee inzittenden van de auto per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

112 Loerbeek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Loerbeek lees je in onze categorie 112 Nieuws Loerbeek. Alle 112 alarmeringen uit Loerbeek kan je live volgen via 112 meldingen Loerbeek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.