Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 april 2016, 16:02

Man op het Julianaplein van zijn telefoon beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 14:03 uur

DOETINCHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op het Julianaplein. Een 19-jarige man uit Ulft werd daar dinsdagmiddag 19 april rond 13.45 uur van zijn telefoon beroofd.

De man liep richting het station toen hij werd aangesproken door de verdachte. De verdachte wilde zijn telefoon lenen. Nadat hij de telefoon in handen kreeg rende hij weg. Een getuige heeft hem gevolgd maar werd door de verdachte geslagen. Vermoedelijk is de man weggerend in de richting van de Oostelijke Randweg. Agenten hebben in de omgeving gezocht maar troffen de verdachte niet meer aan.

Signalement
Volgens de getuigen gaat het om een getinte man met een baardje. Hij droeg een zwart vest of jas met groene accenten en een pet met de tekst GHOST. Hebt u de man zien lopen? Of denkt u te weten om wie het gaat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.