Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 april 2016, 15:03

Verwarde man dreigt op social media met geweld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

WEHL – Een 26-jarige man die verbleef in een zorginstelling in Wehl (gemeente Doetinchem) is zaterdagavond door de politie gearresteerd op verdenking van bedreigingen.

De man had op social media diverse bedreigingen geuit om mensen geweld aan te doen. Na een kort onderzoek besloot de politie hem aan te houden in zijn kamer in de instelling. Daarvoor zijn de verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Toen de agenten het pand wilden binnengaan, kwam de man naar buiten om zich te melden bij de agenten. Hij is hierop aangehouden en overgedragen aan hulpverleners voor verdere psychische begeleiding. In zijn kamer zijn door de politiemensen enkele messen en een slagwapen aangetroffen en veiliggesteld.

112 Wehl

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wehl lees je in onze categorie 112 Nieuws Wehl. Alle 112 alarmeringen uit Wehl kan je live volgen via 112 meldingen Wehl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.