Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 maart 2016, 21:47

Man handelt in drugs vanuit zijn flatwoning aan de Kloosstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:03 uur

DOETINCHEM – De politie heeft donderdagavond 17 maart een man uit Doetinchem in zijn woning aangehouden op verdenking van de handel in speed en hennep. Vijf afnemers zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De politie stelde donderdagavond een onderzoek in naar aanleiding van enkele meldingen over het feit dat de man mogelijk in drugs handelde vanuit zijn flatwoning aan de Kloosstraat in Doetinchem. De man werd op heterdaad betrapt op het dealen van soft- en harddrugs. Hij is rond 23.30 uur aangehouden. In zijn woning trof de politie een zak speed en een bak hennep aan.

Vijf afnemers (vier mannen en een vrouw, allen uit Doetinchem afkomstig) zijn op het politiebureau verhoord. De geringe hoeveelheden drugs die zij bij zich hadden zijn in beslag genomen.

De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.