Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 maart 2016, 23:20

Brandalarm school houdt de buurt wakker

Laatst bijgewerkt: zondag 14:02 uur

DOETINCHEM – Zondagavond 6 maart omstreeks 21:25 uur moest de brandweer uitrukken voor een melding brandgerucht aan de Burgemeester Tenkinkstraat in Doetinchem

Ter plaatse was er een luid en loeiend alarm te horen, het bekende slow-whoop. Dit bleek het brandalarm te zijn van de school die daar gevestigd zit, van scholengemeenschap SOTOG. Het was voor de derde keer in korte tijd dat de buurt om het schoolgebouw heen overlast hadden van dit brandalarm. De brandweer is komen kijken maar trof geen brand of rook aan. 

Dit is al de derde keer in korte tijd dat er niks aan de hand is en de brandweer voor niks komt. De beheerder van het gebouw is gebeld om het alarm uit te zetten. Of de school maatregelen gaat nemen is onbekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.