Redactie 112 0 reactie(s) do 03 maart 2016, 17:07

Belg handelt in harddrugs op de Steinlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 14:02 uur

DOETINCHEM – Een 22-jarige Belg is woensdagmiddag aan de Steinlaan in Doetinchem aangehouden op verdenking van het verhandelen van harddrugs. Ook de man die drugs van de man afnam is aangehouden.

De politie was gericht aan het surveilleren op mogelijke drugstransacties omdat bekend is dat dit vaker voorkomt op deze locatie. De Belg werd enige tijd geobserveerd en toen sprake was van een transactie is hij aangehouden, om 13.25 uur. De afnemer, een 40-jarige Doetinchemmer, is ook aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs. De kleine hoeveelheid die hij net gekocht had is in beslag genomen. De Belg had geen drugs meer in zijn bezit, wel een aanzienlijk geldbedrag. Ook dit geld is in beslag genomen door de politie.

De Belg is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek en donderdagmiddag heengezonden. De Doetinchemmer is woensdag na verhoor heengezonden. Tegen beide maakt de politie proces-verbaal op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.