Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 februari 2016, 16:15

Grote hoeveelheid gedroogde hennep in woning

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:02 uur

GAANDEREN – Zondagavond 28 februari heeft de politie in een woning aan de Leuverinkstraat in Gaanderen ruim acht kilo gedroogde henneptoppen aangetroffen en in beslag genomen. De bewoner is aangehouden.

De politie stelde een onderzoek in in de woning naar aanleiding van een tip. De bewoner is ter plekke aangehouden. In de woning bleek een hennepkwekerij te zijn gevestigd op zolder. De kwekerij was niet in bedrijf, wel lag de vermoedelijk onlangs geoogste hennep er nog op droogrekken te drogen.

De stroom voor de kwekerij bleek illegaal te zijn afgetapt. Vermoedelijk legt de energieleverancier een naheffing op. Alle apparatuur en hennep is afgevoerd en vernietigd.

Ook de auto van de bewoner is in beslag genomen, omdat hij deze mogelijk gefinancierd heeft met illegaal verkregen geld. De man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

112 Gaanderen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gaanderen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gaanderen. Alle 112 alarmeringen uit Gaanderen kan je live volgen via 112 meldingen Gaanderen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.