Redactie 112 0 reactie(s) za 13 februari 2016, 17:33

Mannen op Schouwburgplein aangehouden voor bezit inbrekerswerktuig

Laatste update: 22 aug 2021 14:02 uur

DOETINCHEM – Twee mannen (25 en 35 jaar) met de Poolse nationaliteit zijn vrijdagavond 12 februari op het Schouwburgplein aangehouden omdat ze in het bezit waren van inbrekerswerktuig.

Agenten zagen rond 22.45 uur een personenauto met daarin twee inzittenden op een parkeerplaats staan. De agenten controleerden het voertuig en troffen inbrekerswerktuig (schroevendraaier en handschoenen) aan. Beide personen zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Het inbrekerswerktuig is in beslag genomen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons