Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 januari 2016, 16:05

Persoon te water aan de IJsselstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:02 uur

DOETINCHEM – Op zondagmiddag kreeg de meldkamer omstreeks 14:15 een melding van een persoon te water aan de IJsselstraat te Doetinchem.

Achter een woning aan de desbetreffende straat bleek iemand te water zijn geraakt, maar hij wist vrij snel zelfstandig weer op het droge te komen waardoor de inzet van de opgeroepen brandweer niet nodig bleek te zijn. De persoon is opgevangen in de woning en later, door de politie, meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Hoe de persoon te water is geraakt is onbekend.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.