Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 januari 2016, 15:39

Agenten ontdekken hennepkwekerij in pand Harderwijkerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:02 uur

DEVENTER – Agenten hebben in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 januari een hennepkwekerij ontdekt in een pand aan de Harderwijkerstraat. De hennepkwekerij werd gevonden nadat er in een ander gedeelte van het pand twee verdachten waren aangehouden voor insluiping.

Na een tip van een buurtbewoner meldde een beveiliger een verdachte situatie bij het pand. Agenten kwamen ter plaatse en hielden na onderzoek in het pand twee verdachten aan. Het gaat om een 21-jarige man uit Zutphen en een 25-jarige man uit Doetinchem. Ze worden verdacht van insluiping. Bij de verdachten werden inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Derde verdachte
In de omgeving van de Harderwijkerstraat troffen agenten een 34-jarige man uit Didam aan. Hij kwam uit de richting van het pand, had geen identiteitsbewijs bij zich en er staat een auto op zijn naam waarin inbrekerswerktuigen lagen. De drie verdachten zijn naar het politiebureau gebracht en er is een onderzoek ingesteld.

Hennepkwekerij
Tijdens de zoekactie in en rondom het pand viel het agenten op dat er een sterke hennepgeur was. Ze ontdekten in een ander gedeelte van het pand een hennepkwekerij waar ongeveer 2500 planten stonden. De kwekerij bevond zich onder de grond. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie onderzoekt deze zaak.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.