Redactie 112 0 reactie(s) di 26 januari 2016, 16:13

Drie arrestaties na vechtpartij op station

Laatst bijgewerkt: zondag 14:02 uur

DOETINCHEM – De politie heeft maandagochtend op het Stationsplein in Doetinchem drie arrestaties verricht na een vechtpartij. Twee Doetinchemmers van 18 en 19 jaar en een 17-jarige jongen uit Ulft zitten vast voor onder meer openlijk geweld en verzet bij arrestatie.

Een 20-jarige man uit ‘s-Heerenberg kreeg het rond 11.20 uur met de drie aan de stok naar aanleiding van een conflict eerder met een van hen. Het trio ging de ‘s-Heerenbergenaar te lijf door hem te schoppen en te slaan. De wijkagent die toevallig in de buurt was, zag het gebeuren en greep direct in. Toen hij echter een van de drie aanhield probeerden twee anderen dat te beletten. Collega’s van de wijkagent schoten te hulp waarop het trio ingerekend kon worden. De ‘s-Heerenbergenaar was bij de vechtpartij lichtgewond geraakt en deed aangifte.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.