Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2016, 3:59

Brand bij Vera Moda aan de Hamburgerstraat

DOETINCHEM – Op woensdag 20 januari net na middernacht werden politie en brandweer gealarmeerd voor een brand tegen de gevel van Vera Moda aan de Hamburgerstraat. De politie houdt rekening met brandstichting en zoekt getuigen.

Rond 00.05 uur was de politie als eerste ter plaatse. Bleek dat er tegen de gevel karton in brand was gestoken. De winkelruit was al gesprongen en de brand leek zich verder te ontwikkelen in het pand. Doordat snel werd ingegrepen kon verdere brandschade worden voorkomen en nog belangrijker, gevaar voor omwonenden worden tegengegaan. De woningen boven de panden in de directe omgeving werden korte tijd ontruimd.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien wie deze brand heeft gesticht. Hebt u in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.05 uur gezien wie er brand heeft gesticht of hebt u op dat tijdstip daar iemand gezien bij die kledingwinkel? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem belt u dan met Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons