Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 12 januari 2016, 16:04

Politie onderzoekt mishandeling bewoner Van Lennepstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:02 uur

DOETINCHEM – De politie onderzoekt de mishandeling van een 74-jarige man op maandag 11 januari bij zijn woning aan de Van Lennepstraat. De bewoner werd achter zijn woning aangevallen door een nog onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De mishandeling vond plaats tussen 8.00 en 8.15 uur. De bewoner verklaarde dat hij achter zijn woning liep toen hij werd aangevallen door een onbekende man. Daarbij raakte hij gewond in zijn gezicht. De aanvaller rende er daarna vandoor via het pad achter de woning. Ondank dat hulpdiensten zeer snel na de melding ter plaatse waren, werd de verdachte niet meer aangetroffen. De politie verrichte vervolgens onderzoek bij de woning. Het motief van de mishandeling is nog onbekend.

Getuigenoproep
Omdat het donker was, is er een summier signalement van de verdachte. Het betreft een grote man met zwarte kleding. De politie hoopt dat er getuigen zijn die iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. Mogelijk hebben mensen de verdachte omstreeks 8.00 uur zien lopen in of rond de Van Lennepstraat in Doetinchem. Misschien zijn er camerabeelden of heeft u andere nuttige informatie? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.