Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 16:22

Arrestatieteam pakt inwoner Doetinchem op voor wapenbezit

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:01 uur

DOETINCHEM – Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdagochtend 19 december een inwoner van Doetinchem aangehouden op verdenking van verboden vuurwapenbezit.

Agenten hadden informatie gekregen dat de man in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Rond 08.20 uur werd hij aangehouden door een arrestatieteam. In zijn woning werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Het vuurwapen en de bijbehorende munitie werd in beslaggenomen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.