Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 december 2015, 22:18

Gewapende overval op pizzabezorger

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – Op vrijdagavond 4 december is een 21-jarige pizzakoerier beroofd in Doetinchem. Hij moest onder bedreiging geld afgeven. Later heeft de politie een 15-jarige Doetinchemmer aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de beroving wordt onderzocht.

De pizzakoerier moest een bestelling afgeven in de wijk de Bezelhorst, toen hij rond 20.45 uur werd overvallen op de Bunderhorst. Een onbekende man bedreigde de koerier en ging er vervolgens met een geldbedrag en de pizza’s vandoor. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond.

De gewaarschuwde politie heeft direct een onderzoek ingesteld. Een 15-jarige kwam als mogelijke betrokkene naar voren. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.


Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op zich te melden. Volgens het slachtoffer had de overvaller het volgende signalement:

  • man met een donkere huidskleur
  • normaal postuur
  • 1.70 m lang
  • zwarte muts
  • hij droeg een jumbo shopper bij zich

Heeft u iets gehoord of gezien dat van belang kan zijn voor het politieonderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan met 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.