Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 december 2015, 16:16

Politie zoekt getuigen van woninginbraak Bessenweg

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – Op donderdagavond 3 december werd er via een raam op de 1e verdieping ingebroken in een woning aan de Bessenweg.

Rond 21.00 uur werden agenten gestuurd naar de bewuste woning. Op dat moment kwam de bewoner thuis. De thuiskomst was kennelijk voor de inbreker aanleiding om er via een raam als een haas vandoor te gaan. Een getuige zag een man via de uitbouw aan de achterzijde wegrennen. De inbreker

Getuigenoproep

De vermoedelijke inbreker is vermoedelijk een man gekleed in een zwart vest met capuchon. Hebt u rond het tijdstip 21.00 uur deze man gezien en kunt u meer over hem vertellen, bijvoorbeeld welke kant hij op ging, of een vervoermiddel dat hij gebruikte? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, geef u tip dan door via 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.