Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2015, 16:11

Man opgepakt voor verzekeringsfraude

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – De politie heeft dinsdagmorgen 24 november een 31-jarige man uit Doetinchem aangehouden. Hij wordt verdacht van verzekeringsfraude waarmee hij tienduizenden euro’s zou hebben verdiend.

Een verzekeringsmaatschappij heeft aangifte gedaan van oplichting en valsheid in geschrifte. De man had claims ingediend voor een aantal paarden die overleden zouden zijn, maar uit onderzoek blijkt dat de paarden vermoedelijk nog leven. De ingediende claims gingen over bedragen van tienduizenden euro’s.

Financieel economische criminaliteit
Het team Financieel economische criminaliteit van de politie heeft onderzoek gedaan. Eind september is het huis van de verdachte doorzocht. Daarbij werd administratie in beslag genomen. Hier werden onder andere facturen aangetroffen waarvan het vermoeden bestaat dat ze vals zijn. De man heeft zichzelf op verzoek gemeld bij de politie en wordt verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.