Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 november 2015, 16:06

Politie zoekt getuigen gewapende overval drogist

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een drogist aan de Zonnebloemstraat in Doetinchem waarbij een schot is gelost. Niemand raakte gewond. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

Vrijdagavond 13 november rond 20.00 uur toen de eigenaar van de drogist wilde afsluiten, kwam een gewapende man de drogisterij aan de Zonnebloemstraat binnen. Toen de eigenaar onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen werd naar achteren te lopen, duwde hij winkelmeubilair richting de overvaller. Hierdoor ging het vuurwapen af. De overvaller maakte zich hierna direct uit de voeten zonder buit. De winkelier raakte niet gewond.

Zoekactie
Na de overval vluchtte de man de wijk in. De politie is direct een zoekactie gestart. Er is door diverse eenheden in de omgeving naar de man gezocht. Ook is een speurhond ingezet. Daarnaast is naar mensen in de omgeving een burgernetbericht verstuurd waarin verzocht werd uit te kijken naar de verdachte. De man zou ongeveer 1.75m zijn. Hij was blank en had donkere kleding aan. De man had een tas bij zich.

Zaterdagochtend werd op het talud van de A18 aan de Doetinchemse kant een tas met goederen aangetroffen. De politie onderzoekt of er een verband is met de overval en is een sporenonderzoek gestart.

Tips
Mensen die iets gezien hebben wat met deze overval te maken kan hebben, worden verzocht de politie te bellen op telefoonnummer 0900 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.