Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 november 2015, 21:53

Gewapende overval op drogisterij aan de Zonnebloemstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem is een onderzoek gestart naar een gewapende overval aan de Zonnebloemstraat in Doetinchem waarbij een schot is gelost. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

Rond 20.00 uur kwam een gewapende man de drogisterij binnen en bedreigde de aanwezige eigenaar. Tijdens de overval werd een schot gelost.Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

Na de overval vluchtte de man de wijk in. De politie is direct een zoekactie gestart. Er wordt door diverse eenheden uitgekeken naar een man die gekleed was in een zwarte/grijze jas en trainingsbroek. Ook is er in een burgernetmelding gevraagd naar de man uit te kijken.

Mensen die iets gezien hebben wat met deze overval heeft te maken, worden verzocht de politie te bellen op telefoonnummer 0900 8844. Onderneem zelf geen actie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.