Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 19:04

Vermiste jongen teruggevonden dankzij Burgernet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:01 uur

DOETINCHEM – Maandagmiddag 26 oktober ging de politie opzoek naar een uit een GGZ instelling weggelopen jongen uit Doetinchem.

Bij de zoektocht vanaf 16:08 uur werd gebruik gemaakt van Burgernet waarbij burgers in de buurt op de hoogte worden gesteld om uit te kijken naar deze jongen. De politie ging met meerdere eenheden en politie bikers ter plaatse. 

De 17-jarige jongeman is door een wandelaar in het bos nabij de instelling gevonden en overgedragen aan de politie. De jongen is mee naar het bureau.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.