Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 15:32

Agressieve man ramt politieauto

Laatst bijgewerkt: zondag 14:01 uur

DOETINCHEM – Een 37-jarige verdachte uit Doetinchem heeft zondagmiddag 25 oktober op de Louise de Collignystraat een politieauto geramd na een melding van huiselijk geweld. Daarna reed de man in op de politiemensen die gelukkig op tijd opzij konden springen.

Die zondagmiddag kreeg de politie een melding dat een bewoner van een woning aan de Louise de Collignystraat door zijn 37-jarige zoon was mishandeld. De verdachte was er daarna vandoor gegaan.

Toen agenten ter plaatse waren om de aangifte op te nemen, kwam de 37-jarige in zijn auto terug en ramde de politieauto. Die werd daardoor zwaar beschadigd. De agenten die naar buiten kwamen om de verdachte aan te houden, moesten opzij springen omdat de man met hoge snelheid in hun richting reed.

Aanhouding
Korte tijd later werd de auto van de verdachte in de omgeving gesignaleerd. Agenten probeerden de man staande te houden maar de verdachte reed met zulke hoge snelheden door Doetinchem dat het onverantwoord was om hem te blijven volgen. Uiteindelijk kon hij op de Frans Halsweg tot stoppen worden gedwongen.

De man is aangehouden en ingesloten. Twee agenten deden aangifte tegen de man wegens poging tot doodslag en zware mishandeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.