Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 oktober 2015, 5:45

Auto zonder kentekenplaten volledig uitgebrand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:01 uur

DOETINCHEM – Dinsdagavond 13 oktober kreeg de brandweer omstreeks 22:48 uur een melding dat er een auto in brand zou staan aan de rand van de oude ijssel aan het Heggenveld in Doetinchem.

Aangekomen bleek de auto zonder kentekenplaten volledig in de brand te staan. Toen de auto was uitgebrand kon de politie het chassisnummer niet na trekken omdat deze niet in het systeem stond. In het systeem van de politie en het RDW staan alleen voertuigen die in nederland geregistreerd staan, daarom gaat de politie er van uit dat het om een buitenlandse auto gaat. De politie gaat verder onderzoek doen naar de eigenaar van de auto en de dader die de auto heeft gedumpt en vervolgens in de brand heeft gestoken. Opvallend is dat om op de plek te komen waar de auto is aangetroffen de auto langs anti auto paaltjes zou moeten zijn gegaan, deze paaltjes zijn er speciaal voor dat alleen fietsers en wandelaars het pad kunnen betreden. Een bergingsbedrijf heeft de auto mee genomen en het wrak zal verder worden onderzocht door de politie.

De politie vraagt getuigen die op dinsdag avond in de buurt van het Heggenveld een nieuw type Skoda Fabia met buitenlandse kentekenplaten of geen kentekenplaten hebben gezien zich te melden via het telefoon nummer 0900-8844, ook kunt u bellen met meld misdaad anoniem op het telefoon nummer 0900-7000.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.