Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 september 2015, 15:37

Doetinchemmer opgepakt na het doen van een valse 112 melding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:00 uur

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 24 september is een 37-jarige man uit Doetinchem aangehouden na het doen van een valse 112 melding.

De meldkamer werd rond 01.30 uur gebeld door de man, die zowel de politie als de ambulancedienst belde. Omdat bij de politie geregistreerd stond dat de man al vaker valse 112 meldingen gedaan zou hebben, besloot de politie door te pakken en de man aan te houden. Het doen van valse 112 meldingen is strafbaar. De man zou op of rond het stationsplein in Doetinchem lopen en daar trof de politie hem inderdaad om 01.50 uur aan. Toen de man de politie zag probeerde hij nog gauw iets te verstoppen onder een auto, dit bleken twee mobiele telefoons te zijn. Bij insluiting van de man op het politiebureau trof de politie nog een derde mobiele telefoon en een gestolen rijbewijs aan. De telefoons en het rijbewijs zijn in beslag genomen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.