Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2015, 15:19

Vrouw op gestolen scooter gaat er bij controle vandoor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:00 uur

DOETINCHEM – Dinsdagmiddag 8 september is een 25-jarige vrouw uit Almelo aangehouden. Zij wordt verdacht van heling van een scooter.

Dinsdagmiddag vond een verkeerscontrole plaats aan de Liemersweg in Doetinchem. Een motoragent zag tijdens de controle een vrouw rijden op een scooter, waarop geen kentekenplaat zat. Daarop sommeerde hij de bestuurster van de scooter hem te volgen naar de controleplaats. De vrouw sloeg echter een andere weg in, waarop de motorrijdster haar uit het oog verloor. Het signalement van de vrouw en de scooter werden doorgegeven, waardoor meerdere politie-eenheden konden uitkijken naar de vrouw. De bestuurster werd uiteindelijk op de Keppelweweg in Doetinchem aangetroffen. De scooter had zij achtergelaten onder een boom in de bosschages aan het Jaagpad. De scooter bleek op 27 mei jl. te zijn gestolen. De vrouw is aangehouden voor heling. Zij is voor verder onderzoek ingesloten.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.