Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 augustus 2015, 16:40

Man onder invloed van drugs rijdt met taser in auto

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

WEHL – Maandagavond 24 augustus heeft de politie een 25-jarige man uit Didam aangehouden wegens illegaal wapenbezit. Ook reed hij mogelijk onder invloed van drugs.

Agenten hielden de man rond 23.00 uur staande op de Broekhuizerstraat in Wehl omdat controle van zijn kenteken aangaf dat het voertuig onverzekerd zou zijn. In een portiervak lag een taser, waarop de man aangehouden is voor illegaal wapenbezit. Verder hing er een sterke wietlucht in de auto, had de bestuurder bloeddoorlopen ogen en reageerde hij opvallend traag. Ook lag er nog een hoeveelheid wiet en een flink aantal lege ampullen in de auto. Deze spullen zijn in beslag genomen en op het politiebureau is bloed van de Didammer afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed van drugs achter het stuur zat. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.