Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 juli 2015, 15:38

Inbrekers woning Madeliefstraat overlopen en gepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

DOETINCHEM – In Doetinchem heeft de politie dinsdag op klaarlichte dag drie woninginbrekers gepakt. Het trio was door de bewoners overlopen en op de vlucht geslagen maar kon door agenten worden klemgereden.

Bewoners van de Madeliefstraat merkten bij thuiskomst rond 15.30 uur dat er vreemden in huis waren. Toen ze op onderzoek uit gingen sloegen de inbrekers op de vlucht en reden weg in een auto. Gewaarschuwde agenten zagen even later op de Oude Terborgseweg de bewuste auto rijden. Na een korte achtervolging werd de wagen op de Kloosstraat klem gereden. De drie inzittenden, twee mannen van 28 en een van 24, allen afkomstig uit Doetinchem, werden aangehouden en zitten vast voor onderzoek en verhoor. In de auto werd ook een bolletje harddrugs aangetroffen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.