Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2015, 15:40

Politie is op zoek naar man die vrouwen betast

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:00 uur

DOETINCHEM – De politie onderzoekt meerdere meldingen over een man die in Doetinchem vrouwen heeft betast. In de afgelopen weken kwamen er drie meldingen binnen van vrouwen die onzedelijk werden betast. Dat gebeurde aan de Ruimzichtlaan, het park bij de Borneostraat en aan de Groenestraat.

Eén van de vrouwen fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 juli door Doetinchem toen ze merkte dat een jongeman achter haar aankwam. Toen ze stopte werd ze door de man betast. Een ander slachtoffer liet afgelopen zondagavond haar hond uit toen ze van achteren door de man werd benaderd en betast. De derde vrouw was op 7 juli aan het hardlopen toen ze werd lastiggevallen.

Signalement
Omdat de dader een opvallend signalement heeft roept de politie de hulp van het publiek in. In alle gevallen was de dader op de fiets. Het gaat om een man van ongeveer 20 tot 23 jaar oud. Hij heeft wat langer sluik bruin haar, tot op zijn kaaklijn. Verder is de dader blank, hij heeft waarschijnlijk bruine ogen. De slachtoffers omschrijven hem als mollig, verder zou de man telkens een rugzak bij zich hebben.

Tips

Denkt u dat u weet wie de dader is? Of hebt u deze man misschien gezien in een verdachte situatie? Of bent u in de afgelopen weken in Doetinchem lastiggevallen door een man die aan dit signalement voldoet? Belt u dan de politie via 0900-8844.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.