Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juli 2015, 14:11

Pitbike zorgt voor benzine lucht in flat 5 aan de Caenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

DOETINCHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag 8 juli werd de brandweer omstreeks om 00:00 uur gebeld over een gas lucht in flat 5 aan de Caenstraat in Doetinchem.

Eenmaal aangekomen bleek er inderdaad een vreemde lucht te hangen bij de kelderboxen bij de flat waarna de brandweer metingen ging doen om te kijken wat de geur was. Uiteindelijk kwamen zij uit bij een kelderbox waar een pitbike benzine lekte. Nadat de eigenaar van de kelderbox er is bij gehaald is de benzine buiten uit de pitbike is gehaald keerde de brandweer na het luchten van de kelder weer terug naar de kazerne. 

De reden van de benzine lucht was dat de pitbike die pas 2 dagen in het bezit is van zijn nieuwe eigenaar benzine lekte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.