Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 juni 2015, 15:24

Jongen filmt mishandeling met mobiele telefoon

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

WEHL – Zondagmiddag 28 juni heeft de politie een 19-jarige jongen uit Wehl aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging die plaatsvond bij een supermarkt aan de Stationsstraat in Wehl op donderdagavond 25 juni.

 Bij die openlijke geweldpleging is een 19-jarige jongen uit Wehl belaagd en geslagen door twee 18-jarige jongens uit Doetinchem. De 19-jarige die zondag aangehouden is wordt ervan verdacht de mishandeling te hebben gefilmd met zijn mobiele telefoon. Of hij dit daadwerkelijk gedaan heeft en wat er mogelijk met de beelden gebeurd is wordt nog onderzocht door de politie.

 Eerdere aanhoudingen
De twee andere verdachten zijn direct na het voorval aangehouden door een politieman en -vrouw die in hun vrije tijd in Wehl liepen, geholpen door drie omstanders. Bij hun aanhouding hebben de jongens zich verzet en één van hen heeft kans gezien de politieman te bijten. De derde verdachte wist te ontkomen op een scooter. De 18-jarige jongens zijn na het incident ingesloten op het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. Zij zijn zaterdagavond heengezonden en zullen zich op een later tijdstip voor een rechter moeten verantwoorden.

 De 19-jarige die zondag is aangehouden zit nog vast. Van alle drie de verdachten zijn de telefoons in beslag genomen door de politie.

112 Wehl

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wehl lees je in onze categorie 112 Nieuws Wehl. Alle 112 alarmeringen uit Wehl kan je live volgen via 112 meldingen Wehl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.