Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juni 2015, 16:00

Jongens uit Doetinchem verzetten zich bij aanhouding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

WEHL – Politiemensen hielden in eigen tijd verdachten van openlijke geweldpleging aan. Drie burgers hielpen met het onder controle houden van twee verdachten. Politie zoekt getuigen van de mishandeling gepleegd door drie mannen.

 

Op donderdag 25 juni omstreeks 19.50 uur liepen een man en een vrouw, werkzaam bij de politie, in hun vrije tijd over de Stationstraat in Wehl. Zij zagen drie mannen met twee scooters staan bij de laad- en losplaats bij de supermarkt staan. Deze plek wordt tevens gebruikt als parkeerplaats voor bezoekers van de winkel.

 

Op een gegeven moment kwam er een man met boodschappen in zijn hand uit de supermarkt lopen. De man liep naar zijn auto. Hij werd aangesproken door een (1) van de drie mannen. En meteen daarop sloeg hij met een vuist in de richting van de supermarktklant. De vrouwelijke politieagente riep iets in de richting van de slaande man maar hij bleef doorgaan met slaan. De man, 19 jaar uit Wehl, die werd geslagen vertelde dat hij de politie wilde bellen. De vrouw maakte zich daarop bekend als politievrouw. Ze vertelde tegen twee van de drie mannen dat ze waren aangehouden voor mishandeling. Een (1) van de mannen ging er vandoor op zijn scooter. De twee andere mannen werden aangehouden.

 

Gewond en kleding beschadigd 

Tijdens deze aanhouding ontstond er een worsteling. De twee verdachten verzetten zich tegen hen aanhouding. Een van hen heeft de mannelijke politiemedewerker onder andere gebeten tijdens zijn verzet. Tevens raakte zijn kleding beschadigd. Hij heeft zich later onder doktersbehandeling gesteld.

 

De gealarmeerde politie heeft de mannen, beiden 18 jaar uit Doetinchem, overgenomen van hun collega’s en de drie burgers en opgesloten. De 19-jarige man uit Wehl deed aangifte van mishandeling.

 

Getuige geweest? Meld je! 

De mishandeling is door meerdere omstanders gezien. De politie vraagt hen om zich te melden bij de politie omdat zij getuigen waren van openlijke geweldpleging. Dit kan telefonisch 0900-8844. Anoniem getuigen kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Wehl

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wehl lees je in onze categorie 112 Nieuws Wehl. Alle 112 alarmeringen uit Wehl kan je live volgen via 112 meldingen Wehl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.