Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2015, 15:57

Automobilist onder invloed geeft valse naam

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

DOETINCHEM – In de nacht van zondag op maandag 22 juni heeft de politie een 35-jarige man (woonplaats onbekend) betrapt op het opgeven van een valse naam en rijden onder invloed.

 

De politie zag de man rond 02.00 langzaam rijden op de C. Missetstraat en besloot hem ter controle staande te houden. De man verklaarde geen rijbewijs of ID bij zich te hebben, en gaf – zo bleek tijdens het bevragen van de politiesystemen – een valse naam op. De 35-jarige bleek niet in het bezit van een rijbewijs en ook gaf de blaastest aan dat de man onder invloed van alcohol was. Hij blies bij de ademanalyse 540 ug/l.

 

De man is aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op wegens het opgeven van een valse naam, rijden onder invloed, het zich niet kunnen identificeren en rijden zonder rijbewijs.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.