Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 juni 2015, 20:22

Man rijdt onder invloed etalage in

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

DOETINCHEM – Donderdag 18 juni is een 28-jarige man uit Doetinchem de etalage van een bedrijf aan de Havenstraat in Doetinchem binnen gereden. Niemand raakte gewond. De man bleek onder invloed van alcohol.

 

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats. Meerdere getuigen verklaarden dat de man op hoge snelheid reed en op gevaarlijke wijze aan het inhalen was. Bij zo’n inhaalmanoeuvre zou de man in verband met een tegenligger plotseling en scherp hebben moeten terugsturen, met als gevolg dat de man doorschoot een bedrijfsterrein op en de etalage in reed.

 

De 28-jarige man is meegenomen naar het politiebureau waar hij 685 ug/l blies, ruim drie keer meer dan maximaal is toegestaan. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op wegens rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag en het feit dat hij met een verlopen rijbewijs reed.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.