Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 juni 2015, 0:14

Brand bij ijzerfabriek Vulcanus

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

DOETINCHEM – Bij ijzerfabriek Vulcanus aan de Keppelseweg in Doetinchem donderdagavond laat brand uitgebroken. Volgens de brandweer is er een transportband in de bedrijfshal in brand gevlogen en is er sprake van veel rookontwikkeling.
 
Zowel de brandweer van Doetinchem als van Wehl zijn uitgerukt om te blussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend net zo min als dat de omvang duidelijk is. De brandweer heeft met de afzuiging de temperatuur verlaagd en de rook verdreven en vervolgens het vuur gedoofd.
 
Net voor deze brand was de brandweer ook druk bij een schuurbrand in Schermhorst. De brandweer is de schuurbrand meester, overslag naar woning (op 3 meter afstand) voorkomen. Het reeds gealarmeerde 2e voertuig ging naar de brand bij Vulcanus.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.