Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juni 2015, 17:05

Vrouw breekt elleboog bij val, veroorzaker fietst door

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

DOETINCHEM – Donderdagmiddag 11 juni liep een 71-jarige vrouw uit Doetinchem een elleboogbreuk op bij een ongeval op de Uijlenbroeklaan in Doetinchem. De fietser die haar val veroorzaakte fietste door.

 De vrouw fietste rond 16.15 uur op deze locatie over het fietspad samen met een vriendin. Uit tegenovergestelde richting naderden ook twee fietsers, een man en een vrouw. Beide duo’s gingen achter elkaar fietsen in plaats van naast elkaar, zodat men elkaar kon passeren. Van achter de man en de vrouw naderde een andere fietser, die met een flinke vaart tussen de twee duo’s doorfietste. Hierbij raakte hij de 71-jarige vrouw. De vrouw verloor hierdoor haar evenwicht, begon te slingeren, en kwam ten val.

 De fietser die haar raakte is doorgefietst. De politie zoekt contact met deze fietser, of met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken hebben. De politie is te bereiken via 0900-8844.

 De fietser waar de politie contact mee zoekt is naar schatting rond de 60 jaar oud, met een slank postuur en kort, (donker)blond haar. Vermoedelijk droeg hij een lichte broek en een blauwe blouse of jack.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.