Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2015, 17:28

Meisje valt uit kermisattractie in Wehl

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

WEHL – Op de Dr. Blomstraat in Wehl, gemeente Doetinchem, is zaterdagavond een meisje uit een kermisattractie gevallen. Ze brak daarbij haar bovenarm. 

 Rond 21.30 uur viel het 14-jarige meisje uit Wehl door nog onbekende oorzaak uit de attractie. Zij is voor haar verwonding naar het ziekenhuis vervoerd.
De attractie, een zogeheten. Beach Party, is direct stilgezet door de ondernemer; andere kermisattracties zijn doorgegaan. De attractie wordt jaarlijks gekeurd en was nu ook goedgekeurd.

 Zondag deed de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit onderzoek bij de bewuste attractie om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De maximale hoogte die de attractie kan bereiken is 7 meter.

Door de inspecteur van de NVWA zijn geen technische mankementen aan de kermisattractie aangetroffen. De eigenaar gaat echter het apparaat nogmaals ter keuring aanbieden, ondanks dit resultaat van het onderzoek. De attractie is daarom verzegeld

 Het 14-jarige meisje dat haar bovenarm brak, is vandaag gehoord over het ongeval. Op dit moment wordt uitgegaan van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.