Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 mei 2015, 16:57

Fietser gewond bij aanrijding op rotonde Liemersweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

DOETINCHEM – Bij een aanrijding zaterdagmiddag op de Liemersweg in Doetinchem is een 20-jarige fietser uit die stad gewond geraakt. Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur op de Liemersweg toen het slachtoffer op de rotonde ter hoogte van de Plattenburgstraat reed. Een 64-jarige automobilist en stadgenoot van het slachtoffer wilde ook de rotonde oprijden maar zag de fietser over het hoofd. De automobilist was met de schrik vrij gekomen.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.