Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 mei 2015, 16:25

Dronken man geeft kopstoot aan agent

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

DOETINCHEM – In de nacht van donderdag op vrijdag 15 mei is een 33-jarige Doetinchemmer aangehouden voor openbaar dronkenschap en mishandeling van een agent.

 De politie werd rond 02.30 uur gebeld over de man, die heel lastig was bij een café aan de Grutstraat in Doetinchem. Toen de politie arriveerde was er een worsteling gaande tussen de man en een portier van het café. De man werd door de politie van het terras verwijderd en kreeg opdracht het centrum te verlaten. Dit weigerde hij, waarna hij werd aangehouden. De man verzette zich hier hevig tegen en deelde tijdens de aanhouding ook een kopstoot uit aan een agent. Ook in de politieauto op weg naar het bureau bleef de man zich verzetten en probeerde hij een ruit van de auto door te trappen.

 De 33-jarige man is ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op. Zowel de 33-jarige, als een vriend van hem die zich ook in het café misdragen bleek te hebben, krijgen een horecaverbod opgelegd. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

 Geweld tegen politie
De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd streng tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afspraak met justitie is ook dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.