Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 11:02

Eigenaresse fiets achtervolgt en vat fietsendief in kraag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

DOETINCHEM – Donderdag 30 april heeft een 38-jarige Doetinchemse een fietsendief achtervolgd en deze samen met een automobilist weten klem te rijden en aan te houden. De dief is aan de politie overgedragen.

 

De vrouw zag vlak voor 17.30 dat haar onafgesloten fiets gejat werd vanaf de oprit van een woning aan de Bunderhorst, waar ze op dat moment op bezoek was. De vrouw rende direct het huis uit en zette lopend de achtervolging in. Omdat ze zo de wegfietsende dief niet bij kon houden, vroeg ze een passerende automobilist om hulp. Deze achtervolgde samen met de vrouw de dief, en wist op de Mullerstraat zijn auto dwars voor de fietser te zetten, om hem de doorgang te belemmeren. De vrouw sprong uit de auto, pakte direct haar eigen fiets vast en sommeerde de dief om te blijven staan.

 

De dief, een 39-jarige man uit Doetinchem, bleef staan en verzette zich niet. De man is overgedragen aan de politie.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.