Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 april 2015, 16:58

Man zwaargewond na aanrijding met tractor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

WEHL – Een 75-jarige man uit Wehl is vrijdagavond 24 april zwaargewond geraakt na een aanrijding met een tractor. De politie kreeg rond 18.15 uur een melding dat op de Fokkenkampseweg een auto en een tractor met aanhanger op elkaar gebotst waren.

 Agenten zagen dat het slachtoffer bekneld zat in zijn auto. De man is door de brandweer bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de tractor, een 57-jarige man uit Wehl, zag het slachtoffer niet door de felle zon.

 Het slachtoffer kwam met zijn auto uit een uitrit, terwijl de tractor op de Fokkenkampseweg reed. De dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt deze aanrijding verder.

112 Wehl

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wehl lees je in onze categorie 112 Nieuws Wehl. Alle 112 alarmeringen uit Wehl kan je live volgen via 112 meldingen Wehl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.