Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 april 2015, 15:44

Doetinchemmer opgepakt voor handel in softdrugs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:59 uur

DOETINCHEM – De politie heeft woensdag twee zoekingen verricht in Doetinchem en een 32-jarige Doetinchemmer aangehouden in een onderzoek naar softdrugshandel.

De zoekingen vonden plaats in een winkel aan de J.F. Kennedylaan in Doetinchem en in de woning van de 32-jarige man; de eigenaar van de winkel.

 De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van tips dat er gehandeld zou worden in drugs vanuit de winkel. In de winkel werden bij de zoeking een stroomstootwapen en een aantal hennepmonsters aangetroffen. In de woning van de verdachte werd ruim vier kilo gedroogde hennep aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op tegen de man wegens overtreding van de opiumwet en illegaal wapenbezit.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.