Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 5:41

Brandweer rukt uit voor brand in Woonfabriek Doetinchem

Laatst bijgewerkt: zondag 13:58 uur

DOETINCHEM (AS Media) – In de nacht van 8 op 9 april heeft er brand gewoed in meubelzaak ‘Woonfabriek’ aan de Wijnbergseweg in Doetinchem.

De brandweer kreeg omstreeks 00:40 uur een melding dat het gebouw in de brand zou staan, eenmaal aangekomen schaalde de brandweer gelijk op naar middel brand en kwam er een 2de tankautospuit van de brandweer ter plaatse.

De brand is vermoedelijk ontstaan doordat twee banken die voor de winkel stonden zouden zijn aangestoken. De eigenaar van een chinees restaurant in de buurt heeft 112 gebeld maar omdat de man niet goed Nederlands sprak werd het lastig voor de meldkamer er achter te komen wat er aan de hand was. Gelukkig belde op dat zelfde moment ook een passant die zag dat de meubelwinkel in de brand stond. 

Door het snelle optreden van de brandweer kon de brand beperkt blijven. De winkel is tijdelijk gesloten.

 De politie houdt er serieus rekening mee dat sprake is geweest van brandstichting en heeft een onderzoek ingesteld. Heeft u iets gezien of weet u meer, en heeft u de politie nog niet gesproken, neem dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.