Logo 112Doetinchem

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 februari 2015, 19:16

Onder invloed op de bromfiets; rijbewijs kwijt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:58 uur

DOETINCHEM – Zaterdagochtend omstreeks 06.00 uur heeft de politie een 20-jarige man uit Wehl aangehouden nadat hij was betrapt op het rijden onder invloed. De jongeman raakte zijn rijbewijs kwijt.

 Agenten zagen de bromfietser met duopassagier rijden op de Liemersweg. De twee trokken de aandacht van de agenten. Een poging om hen te laten stoppen mislukte, waarop de achtervolging werd ingezet. Even later konden de twee worden staande gehouden op de Boekweitdreef. Al snel bleek dat er drank in het spel was. De bestuurder mocht mee naar het bureau. Daar blies hij 425 ug/l. Omdat de grens voor een beginnend bestuurder bij 88 ug/l ligt, werd zijn rijbewijs ingevorderd. De politie maakte proces-verbaal op.

112 Doetinchem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.