Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:43:25 Bon-01 Ass.ambu Albert Heijn Houtsmastraat Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Kazerneploeg)
zaterdag 18 januari 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|01

HAAKSBERGEN - Op zaterdag 18 januari is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Mozartstraat in Haaksbergen. Door een onbekende oorzaak is er brand uitgebroken in een woning.

 

De zolder van de woning staat in brand. Het betreft een uitslaande brand in een rijtjeswoning. De brand werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Er wordt alles gedaan om overslag naar naastgelegen woningen te voorkomen. De bewoners van de woning hebben zichzelf op tijd in veiligheid kunnen brengen.

1/1

GISTEREN 17|01

ARNHEM - Het cybercrimeteam Oost-Nederland heeft in nauwe samenwerking met het team digitale ondersteuning Oost-Nederland op woensdag 15 januari een 22-jarige inwoner aangehouden op verdenking van het online aanbieden van omstreeks 12 miljard inlognamen en gestolen wachtwoorden. Gebruikers konden deze tegen betaling inzien en downloaden. Het betreft een samenwerking tussen de National Crime Agency (Verenigd Koninkrijk), de FBI, het Bundeskriminalamt en de Nederlandse politie.


De politie werd getipt door de National Crime Agency. Op grond daarvan is door het cybercrimeteam van de politie ...

1/1

DONDERDAG 16|01

DIDAM - De politie hield woensdag 15 januari samen met de Koninklijke Marechaussee (KMAR), de Belastingdienst en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) een grote integrale verkeerscontrole op de parkeerplaats Stille Wald aan de A18 bij Didam.


De controle was gericht op het opsporen van criminele activiteiten zoals mobiel banditisme, mensenhandel/ mensensmokkel, woninginbraken, diefstal van- en vanuit bedrijfsvoertuigen en daarnaast ook de verkeersveiligheid.


Tussen 14.30 en 21.00 uur werden vele voertuigen gecontroleerd. Verschillende auto's werden uitgebreid ge├»nspecteerd. De ...

VRIJDAG 10|01

HENGELO - Op vrijdagmiddag 10 januari heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden in het buitengebied tussen Zelhem en Hengelo (Gld). Hierbij is een 34-jarige vrouw uit Aalten om het leven gekomen.

 

De hulpdiensten werden kort voor half drie opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de kruising van de 2e Berkendijk en de Rijnweg. Een kleine veewagen met daarachter een trailer botste tegen een boom.

 

Volgens omstanders zou de pony die in de trailer werd vervoerd er bij de klap uit zijn geslingerd. Het dier is gecontroleerd door een dierenarts maar lijkt ...

1/1

DINSDAG 07|01

NEDERLAND - Vuurwapengevaarlijke personen arresteren, drugspanden invallen en alle ad hoc- en spoedinzetten. Het werk van het Rotterdamse Team Parate Eenheid verschilt van dag tot dag. RTL5 liep enkele maanden mee en maakte er een meeslepende documentaireserie van, te zien vanaf 7 januari.


De voorbereidingen voor de serie startten al in 2017, zegt een operationeel expert 'chef', hoewel de opnames pas in 2019 begonnen. 'De lange voorbereiding was nodig door de strenge privacyregels. Ons werk in beeld brengen is niet moeilijk, wel de vraag wat je mag filmen. Gelukkig was het OM nauw ...

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

VRIJDAG 10|01

DOETINCHEM - Woensdagmorgen 8 januari 2020 omstreeks 08:10 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Leerinkstraat met de Kelderlaan in Doetinchem.


De bestuurder van een bromscooter welke over de Kruisbergseweg reed (komende vanuit het centrum) moest plotseling uitwijken en remmen omdat er op voornoemde kruising een jongeman op zijn fiets plotseling de weg over wilde steken. Hierdoor kwam de bestuurder ten val en werd later met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De jongen die over wilde steken was ongeveer 13 a 14 jaar oud, had blond stekelig haar en droeg ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
DOETINCHEM 24Webvertising