Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:46:41 Bon-06 Br Wegvervoer Bizetlaan Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Bevelvoerder Kazerneploeg)
zaterdag 31 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 30|06

Bromfietser met mes eist schoenen van man in Doetinchem

De politie is op zoek naar deze man met kort blond haar, zwarte pet, witte trui en blauwe spijkerbroek

DOETINCHEM - Op maandag 28 juni 2021 omstreeks 17.15 uur reden er twee bromfietsen op de Kapperskolkweg in Doetinchem. Dit betreft het fietspad vanaf de school De Isselborgh naar de Doetinchemseweg in Doetinchem. Op de brommer zaten twee personen. Op de andere brommer welke blauw van kleur was zat 1 persoon. De blauwe brommer had geen windscherm en op de achterzijde zat een blauwe kentekenplaat.

 

De bestuurder van de blauwe bromfiets dwong de eerste bromfiets bestuurder te stoppen. De bestuurder van de blauwe bromfiets wilde de schoenen hebben van het slachtoffer. De man trok ineens een mes. Er ontstond een worsteling. De man is uiteindelijk weggereden in de richting van Wijnbergen.


Omschrijving van de man en bromfiets:
Man, kort blond haar, zwarte pet, witte trui en blauwe spijkerbroek. Hij reed op een blauwe bromfiets. Deze bromfiets heeft geen windscherm, kentekenplaat is blauw van kleur en omgebogen.

 

Herkent u de man nav het signalement of de bromfiets? Of heeft u op maandag 28 juni omstreeks 17.15 uur iets opvallends gezien op de Kapperskolkweg in Doetinchem neem dan aub contact op met de politie onder vermelding van procesnummer 2021297624. Dit kan via 0900 8844 of via meld misdaad anoniem 0800 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines